Termenul de livrare este de 24 de ore de la confirmarea telefonică,  dacă se plasează până în ora 14. Termenul de livrare poate fi până în 48 de ore pentru comenzile primite după ora 14. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat oferite de firma Bookurier. Prețul transportului este 15.99 lei per plic de un kg, pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului. În cazul în care nu intră în aria de acoperire a curierului, veți fi contactat pentru a stabili detaliile de livrare.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 145 lei doar pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului.

Scopul nostru este să livrăm toate comenzile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Orele se calculează din momentul în care comanda pleacă de la noi.

În cazul în care după 2 încercări agentul de livrări nu vă găsește la adresa de livrare, va trebui să vă prezentați personal pentru ridicarea coletului.

Important! Asigurați-vă că adresa de livrare este aceea unde puteți fi găsit de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

Luați în considerare faptul că agentul de livrări va încerca livrarea de maxim două ori după ce vă suna în prealabil.

Dacă doriți să schimbați adresa de livrare va trebui să achitați o taxă suplimentară către compania de curierat, în caz contrar fiind necesară prezentarea personală pentru ridicarea coletului.

Vă rugăm să vă asigurați că ați completat corect datele deoarece datele incorecte pot duce la întârzierea livrării comenzii.

În cazul în care refuzați să ridicați coletul și/sau în eventualitatea altor probleme apărute în timpul procesării comenzii, ne rezervăm dreptul de a opri livrarea produselor către dumneavoastră.

Mulțumim pentru înțelegere !