Întrebări Frecvente FAQ

Ce forme de plată acceptăm?

Acceptăm plata cu cardul dar și plată ramburs, în numerar,  în momentul recepționării coletului.

Cât costă transportul?

Livrare prin curier – pentru livrările comenzilor a căror valoare este sub 145 de lei, se aplică o taxă de 15,99 lei, valabil pe tot teritoriul României, indiferent de numărul produselor comandate sau de localitatea de destinație. Acesta este afișat la finalizarea comenzii.

Pentru livrările comenzilor a căror valoare depășește 145 de lei, transportul este inclus, indiferent de numărul produselor comandate sau de localitatea de destinație. Acesta este afișat la finalizarea comenzii.

Care este timpul de livrare?

La magazinul online Osmotica oferim livrare rapidă: toate comenzile de peste 145 includ livrare rapidă GRATUITĂ. Livrarea rapidă durează între 1-3 zile din momentul plasării comenzii, oriunde în România, prin curier.

Te rugăm să reții că, dacă o comandă este plasată după ora 14:00  sau în weekend, timpul de procesare a expedierii nu va intra în vigoare decât în ​​următoarea zi lucrătoare. În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. Rețineți faptul că, în anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă

Cum urmăresc starea comenzii?

După fiecare comandă, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. De aceea este important să introduci e-mailul în momentul plasării comenzii! De îndată ce comanda ta este expediată, vei primi un e-mail suplimentar cu toate detaliile de urmărire. 

Nu găsești e-mailul care conține informațiile comenzii tale? Trimite-ne un e-mail la contact@osmotica.ro. Vei primi aceste informații imediat!

Care este politica de returnare?

Își oferim o politică de returnare fără probleme de 14 de zile. Consultă pagina noastră Politica de retur pentru mai multe detalii.

Ce garanție oferim?

Își oferim garanția pentru capetele de duș conform legislației în vigoare. Consultă pagina noastră Politica de garanție pentru mai multe detalii.

Întrebări despre produse sau ajutor?

Programul pentru relații cu clienții este de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00. Putem fi contactati aici:

1) Trimiteți-ne un e-mail la contact@osmotica.ro

2) Sună-ne la 0765 741 451

3) Trimite-ne un mesaj pe Facebook la www.facebook.com/osmoticastore.ro/