Apa de la robinet  îmi periclitează sănătatea  pielii și a părului?

Apa din România nu este atât de curată pe cât credem. Pe lângă clor, aprovizionarea noastră cu apă poate conține metale grele, ca de exemplu mercur, plumb, arsenic și alți contaminanți care sunt rezultatul proceselor conduse de oameni – cum ar fi pesticidele care intră în alimentarea cu apă prin terenurile agricole, deșeurile chimice din fabrici, canalizare din oraș cu țevi vechi, ruginite.

CE SE ÎNTÂMPLĂ EXACT CU PIELEA ȘI PĂRUL CĂND INTRĂ ÎN CONTACT CU APA CONTAMINATĂ?

Pielea, fiind cel mai mare organ al corpului nostru, atunci când facem duș, absorbim apa ca un burete. Așa că dușul în apă cu impurități are implicații majore pentru rutina noastră de curățare, inclusiv îmbătrânirea prematură, pielea uscată, acneea, mătreața, psoriazisul, părul deteriorat, pentru a numi doar câteva. Dușul în apă curată este pasul esențial în rutina noastră zilnică pentru o piele, păr și bunăstare mai bune.

PIELEA ESTE CHIAR CEL MAI MARE ORGAN AL NOSTRU?

Cu siguranță este, motiv pentru care este foarte important să te asiguri că pielea ta intră în contact cu o apă curată, fără substanțe chimice. Apa este vitală pentru sănătatea și bunăstarea ta!

APA FILTRATĂ ESTE MAI BUNĂ PENTRU PĂR?

Folosind un duș cu filtru vei elimina majoritatea substanțelor chimice care pot fi dure și pot afecta părul și scalpul, determinându-le să devină uscate și lipsite de hidratare naturală. Păstrarea uleiurilor naturale ale părului este esențială pentru sănătatea și hidratarea acestuia. Prin urmare, utilizarea unui filtru poate ajuta la menținerea echilibrului natural al uleiurilor și hidratării părului tău.