Piatra Maifan și efectele asupra apei

Piatra Maifan este una dintre cele mai eficiente pietre minerale pentru remineralizarea apei. Aceste pietre sunt folosite de secole pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii, însă abia recent am descoperit beneficiile lor pentru sănătate atunci când sunt prezente în apa potabilă. Datorită puterii lor mari de filtrare, aceste pietre sunt folosite frecvent în filtrele pentru dușuri și acvarii . 

Piatra Maifan este echilibrată din minerale și oligoelemente, conținând 68% dioxid de siliciu (cuarț). Piatra Maifan are o capacitate mare de absorbție a metalelor grele solubile și a impurităților chimice din apă. În același timp, eliberează minerale. Are o puternică vibrație terestră și este o piatră ce ajută la remineralizarea apei “goale”. În timp ce eliberează în mod ușor minerale bogate, piatra maifan echilibrează nivelul pH-ului din apă, cât mai aproape de valoarea neutră 7.  

Din ce este alcătuită?  

Piatra Maifan conține o mulțime de elemente micro-nutriente cum ar fi calciul, fierul, zincul, magneziul, cuprul și seleniul, toate esențiale pentru un organism sănătos.  

Aceste pietre au fost utilizate ca forme alternative de terapie de-a lungul timpului. Ele contribuie la îmbunătățirea metabolismului uman, circulației sanguine și tratamentul gastritei cronice, reumatismului, tensiunii arteriale ridicate și diverselor afecțiuni ale pielii. 

La ce este utilă piatra Maifan? 

Mulți producători de apă minerală dizolvă o cantitate mică de piatră Maifan în timpul pregătirii produsului lor, ceea ce crește densitatea micro-nutrienților în apă. În bucătăria obișnuită, fructele si legumele pot fi înmuiate în apă cu piatră Maifan pentru o curățare cât mai eficientă. 

Piatra Maifan are un efect de “ozon” prin îmbunătățirea activității biologice a apei cu ajutorul cantitatii de oxigen dizolvat. Acest lucru este cunoscut și sub numele de “activare” a apei. Din acest motiv, piatra Maifan este numită “detergent celular”. Procesul de remineralizare a apei începe în aproximativ 8 minute după ce apa și piatra intră în contact pentru prima dată. 

Piatra Maifan îndepărtează eficient și clorul folosit la dezinfectarea apei.  

Prin îmbogățirea apei cu minerale esențiale și eliminarea impurităților și a metalelor grele, piatra Maifan oferă beneficii semnificative pentru sănătatea pielii și părului. Folosind aceste pietre în capul de duș, ai o soluție eficientă pentru a aduce aceste avantaje în baia ta.  

Profită la maximum de beneficiile pietrei Maifan utilizând capul de duș Osmotica cu sistem inovator de înlăturare a clorului, a particulelor sedimentare și a altor impurități, asigurându-te că apa care curge pe pielea ta este curată.