Când trebuie înlocuit filtrul din capul de duș?

Capul de duș cu filtrare a apei este proiectat special pentru a îmbunătăți calitatea apei și pentru a reduce substanțele nedorite care pot afecta pielea și părul.

Filtrul din bumbac PP și bilele ceramice Maifan sunt cele două filtre încorporate în capul de duș ce contribuie la eliminarea clorului, impurităților și sedimentelor prezente în apa de la robinet.

Filtrul cu bile ceramice din piatră Maifan are o capacitate de absorbție foarte puternică a metalelor grele solubile și a impurităților chimice din apă. În același timp poate elibera diverse microelemente, astfel încât apa comună să devină apă minerală artificială.

Înlocuire: vă sugerăm să înlocuiți filtrul cu bile Maifan la fiecare 6 luni.

Apa de la robinet poate deveni, în mare măsură, curată, datorită elementelor de filtrare. În funcție de calitatea apei din rețeaua de alimentare, Din acest motiv, elementul de filtrare se va murdari după o perioadă mai lungă sau mai scurtă de utilizare și își va pierde funcția de curățare a apei.

Structura elementului de filtrare din bumbac PP nu este atât de simplă pe cât credem. Elementul de filtrare este împărțit în diverse materiale pentru filtrarea diferitelor impurități mari și mici.

Un filtru din bumbac PP, atunci când este nou, are un aspect alb. După utilizare el poate deveni maro sau chiar negru . Aceasta este dovada absorbției de impurități.

Înlocuire: vă sugerăm să înlocuiți filtrul din bumbac PP la 6-8 săptămâni.

etapele filtrarii

Prin urmare, din motive de sănătate și siguranță, nu ar trebui să întârziați înlocuirea elementului de filtru bumbac PP! Utilizarea rezonabilă a acestui filtru poate face capul de duș să purifice cu adevărat. Înlocuirea lui este foarte simplă!

Filtrele sunt disponibile online https://osmotica.ro/categorie-produs/filtru-sedimente/